Et malerfagligt videncenter

Vi deler faglig viden med vores medlemmer og fagets kunder

Vi er en stærk organisation med over 300 medlemsvirksomheder, som er stærkt bevidste om, at viden er guld værd i malerhåndværket. Derfor sætter vi altid alle kræfter ind, for at udvikle og formidle faglig viden til Laugets medlemmer og fagets kunder.

Vores erfaring er, at jo mere viden, vi besidder i fællesskab, desto bedre kvalitet kan vi opnå med malerfaglig viden.

Dyk ned i vores forskellige projekter

I Lauget sørger vi altid for at være lydhøre overfor forespørgsler fra både medlemmer og kunder. I Laugets Maletekniske Udvalg gennemfører vi med jævne mellemrum projekter, der ofte munder ud i tekniske artikler, små pjecer eller rapporter med relevant viden og formidling. Andre gange falder udvalget selv over problematikker, vi mener er relevante at dykke dybere ned i til videreformidling.

Vi sætter en ære i vores arbejde og bestræber os altid på at være et værdifuldt og progressivt bidrag til malerbranchen. Vi er dedikerede til at understøtte vores medlemmer og sikre, at de altid er opdaterede og har nyeste viden og ressourcer tilgængelige. På den måde er vores medlemmer i stand til at levere fremragende malerarbejde – og besidde unik viden indenfor branchen.