Tilbage til oversigten
7. maj 2024

Nye ansigter i repræsentantskabet

 hyt9867

Ved Laugets ordinære generalforsamling den 21. marts 2024 i Moltkes Palæ, hvor der deltog 39 medlemmer, blev både den mundtlige og den udsendte skriftlige beretning sat til debat, hvorunder der blev påpeget et behov for generelt at tale erhvervsuddannelserne op. Laugets initiativ til en bygnings- og restaureringshåndværkeruddannelse blev taget godt imod.

Under personvalgene var bisidderne Jan Pelby og Flemming Munck på valg. Begge erklærede sig villige til genvalg - og blev genvalgt med akklamation.

Under valg af repræsentantskabsmedlemmer ønskede Kristian Vinkler og Lena K Petersen ikke genvalg. Her blev Tim Hansen og Dion Knudsen indstillet af bestyrelse og repræsentantskab til nyvalg - og blev valgt ind.

Idet Tim Hansen og Dion Knudsen var blevet indvalgt i repræsentantskabet, skulle der vælges 3 nye suppleanter til repræsentantskabet. Her blev Nicky Clarke, Claus Adrian og Christoffer Barsdal indstillet og valgtes med akklamation uden andre kandidater.

Under eventuelt foreslog Christian Staubo Hansen, at der indførtes et alternativ til den traditionelle menu - gule ærter - ved generalforsamlingen. Dette tog bestyrelsen til efterretning - og vi kan allerede nu løfte sløret for, at der til næste års generalforsamling den 27. marts 2025 vil være mulighed for at vælge mellem gule ærter eller stegt flæsk med persillesovs!

arrow-left