Tilbage til oversigten

Viebke & West Malerfirma A/S

Amaliegade 43, 2
København K1256

Kontaktoplysninger:

nc@malerfirma.dk45850606
CVR: 11958788
Besøg hjemmesiden

Viebke & West Malerfirma A/S, beliggende i hjertet af København, er mere end blot et malerfirma. Vi er en institution i malerbranchen med rødder, der strækker sig tilbage til 1944, da malermester Erik Prag grundlagde firmaet på Søborg Hovedgade i Gentofte. Gennem årene har vi udviklet os fra en mindre familievirksomhed til at være en af Københavns største malerfirmaer, drevet af malermestrene Ulf Viebke og Philip West​​.

Vores team på ca. 200 dedikerede medarbejdere er kernen i vores succes. Vi leverer kvalitet i alle typer malerarbejde, fra større byggeentrepriser og nybyggede lejlighedskomplekser til renovering af historisk og bevaringsværdig arkitektur. Vores fokus på innovation, medarbejdertrivsel, socialt ansvar og bæredygtighed er det, der adskiller os fra mængden. Vi arbejder efter princippet om at ingen opgave er for stor til at blive løst til perfektion, og vi sætter en ære i at levere service og kvalitet til en konkurrencedygtig pris​​.

Vi forpligter os til bæredygtighed ved primært at anvende produkter fra Beckers og Flügger, to af Nordens førende malingproducenter. Disse produkter er ikke blot Svanemærkede, men også produceret i nogle af Europas mest miljøvenlige fabrikker. Denne tilgang sikrer, at vores arbejde ikke kun er af højeste kvalitet, men også venligt mod miljøet​​.

Sikkerhed og tillid er ligeledes nøgleelementer i vores forretning. Vi er garantiforsikret gennem Tryg Garanti og debitorforsikret gennem Atradius, hvilket giver vores kunder en ekstra tryghed i samarbejdet med os. Desuden har vi stor erfaring med at male og behandle fibergips fra danske Fermacell, hvilket vidner om vores dybdegående ekspertise og alsidighed​​.

Hos Viebke & West Malerfirma A/S handler det ikke kun om at male en væg - det handler om at bringe farve, liv og historie ind i hvert eneste rum, vi arbejder i. Vi er stolte af vores håndværk og historie, og vi ser frem til at bringe vores ekspertise og passion for malerkunsten ind i dit næste projekt.

arrow-left