Tilbage til oversigten

Malerfirmaet V. S. Larsen

Gladsaxe Møllevej 67
Søborg2860

Kontaktoplysninger:

info@vslarsen.dk39671122
CVR: 10083109
Besøg hjemmesiden

Velkommen til Malerfirmaet V.S. Larsen A/S, din pålidelige partner i malerbranchen. Beliggende i hjertet af Søborg, er vi et firma med dybe rødder og en lidenskabelig forpligtelse til kvalitet og innovation. Vores adresse er Gladsaxe Møllevej 67-69, 2860 Søborg, og vi er stolte over at have tjent vores lokalsamfund og omliggende områder i mange år​​.

Ledet af René E. Petersen, en erfaren direktør og malermester, står vi for kvalitetsarbejde og ekspertise. Sammen med Henrik Bahr, en anden dygtig malermester i vores team, sikrer vi, at hvert projekt håndteres med den højeste grad af professionalisme​​​​.

Hos V.S. Larsen skelner vi os fra konkurrenterne ved ikke blot at fokusere på traditionelle maleropgaver. Vores færdigheder spænder bredt, fra erhvervsbyggeri til facaderenovering, kontorombygning, og vedligeholdelse af vinduer og bag- og fortrapper. Vores team af 20 engagerede medarbejdere er altid parate til at møde dine behov med løbende efteruddannelse og en dedikeret tilgang til arbejdsmiljø, kvalitetskontrol og opgavestyring​​.

Innovation og tilpasning er kernen i vores virksomhed. Vi benytter os ikke af eksterne beregnere, men håndterer hver opgave personligt for at sikre nøjagtighed og effektivitet. Vores tilgang til udbudsmateriale og foreslåelse af alternative løsninger er altid med fokus på kundens fordele. Vi værdsætter dialog med alle parter vi samarbejder med og er fleksible i vores organisering, da vi er en del af en større koncern. Denne fleksibilitet giver os mulighed for at trække på flere ressourcer, når det er nødvendigt​​.

arrow-left