Tilbage til oversigten

Malerfirmaet Gert Jensen ApS

Metalbuen 26
Ballerup2750

Kontaktoplysninger:

bj@gertjensen.dk44978272
CVR: 15925604
Besøg hjemmesiden

Malerfirmaet Gert Jensen ApS har i over 40 år stået som garant for seriøst og kvalitetsbevidst malerarbejde. Med base i Danmark tilbyder de totalløsninger inden for malerfaget, og deres brede vifte af tjenester omfatter traditionelt malerarbejde, facaderenoveringer, tapetseringer og meget mere. Deres arbejde kendetegnes ved høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Ejet af Brian Jensen, er firmaet rodfæstet i dygtighed og stabilitet, med nøglemedarbejdere som Henrik Olsen og Bo Sortberg Jensen, der har været en del af teamet siden 1989. Med et dedikeret personale på ca. 35 medarbejdere året rundt, prioriterer firmaet medarbejdernes trivsel og miljøvenlig praksis ved at bruge primært miljøvenlige produkter.

Firmaets kundebase inkluderer boligselskaber, hvor de har udviklet betydelig ekspertise inden for renovering, vedligeholdelse og total- samt fagentreprise af flyttelejligheder. Derudover varetager de vedligeholdelse af kontormiljøer, produktionslokaler og offentlige institutioner. Flexibilitet er nøgleordet i deres service, og de er kendt for at tage sig af alsidige maleropgaver og tilbyder endda leje af lift til projekter

arrow-left