Tilbage til oversigten

2 B A/S

Ejby Industrivej 72
Glostrup2600

Kontaktoplysninger:

bo@malerfirmaet2b.dk53811811
CVR: 34584524
Besøg hjemmesiden

Malerfirmaet 2B A/S blev stiftet tilbage i 2012 af Bo Bjerregaard, der har mange års erfaring inden fra branchen. I dag beskæftiger virksomheden cirka 40 svende og 3-4 lærlinge.

Vi er baseret i Glostrup og tilbyder erhvervskunder professionelle malerløsninger i hele Hovedstadsområdet, herunder både boligforeninger og offentlige institutioner.
Vi gør en dyd ud af at være grundige i vores malerarbejde, så opgaven bliver løst ordenligt i første omgang. Dertil kan du forvente en langtidsholdbar malerløsning, når du vælger os som din maler.
Hos Malerfirmaet 2B går vi meget op i at overholde tidsplaner, hvor vi ser løsningsorienteret på de udfordringer, der kan opstå undervejs i processen.
Som malerfirma går vi derfor op i et tæt samarbejde med vores kunder, så vi sikrer arbejde af høj kvalitet, som lever op til kundens forventninger. I den forbindelse er kommunikation en vigtig del af vores arbejde. Og vi bestræber os på at have en så kort kommunikationsvej som muligt.
Det vil du også kunne mærke, når du møder vores medarbejdere, som er serviceorienteret og arbejder selvstændigt med opgaverne.
Det er vigtigt for os at give en god oplevelse til samarbejdspartneren, så begge parter er tilfredse med arbejdet.

arrow-left