Tilbage til oversigten
17. oktober 2023

Kulturnatten i København: En aften med malertraditioner og kreativitet

Kulturnatten i København var en uforglemmelig aften, og vi er taknemmelige for den store opbakning. Københavns Malerlaug og de øvrige Københavnske håndværkerlaug fra Håndværkerforeningen København, var stolte repræsentanter i de imponerende rammer i Moltkes Palæ.

Eleverne fra TEC fortjener ros for deres fantastiske demonstrationer af de gamle malertraditioner. De gav de besøgende mulighed for at dykke ned i teknikker som ådring, marmorering og chancen for at designe deres egne tapeter.

Men Kulturnatten handlede ikke kun om malerfaget. Der var også andre kreative oplevelser at udforske, såsom at eksperimentere med chokolade, kager og unikke smagsoplevelser. Der var også mulighed for at prøve forskellige håndværksfag som læderarbejde, smykkefremstilling og meget mere, alt sammen præsenteret af forskellige københavnske laug.

Et andet spændende element var konkurrencen, hvor deltagerne skulle finde de korrekte farvekoder på kun 60 sekunder, med mulighed for at vinde en Kay Bojesen fanebærer. Konkurrencen blev en stor succes, og vi er taknemmelige for alle de deltagende, der bidrog med deres entusiasme og engagement. Stemningen var smittende, og det var en fantastisk oplevelse at se både unge og ældre deltage.

Vi håber, at aftenen har inspireret nogle unge til at forfølge vores vej og blive en del af traditionen inden for malerfaget.

Endnu engang vil vi sige tak for en fantastisk aften, hvor vi kunne dele vores passion for håndværk og kreativitet med jer alle. Vi ser frem til at byde jer velkommen til vores kommende arrangementer og dele endnu flere øjeblikke sammen.

arrow-left