Københavns Malerlaug nye farveprøver

475,00 kr.

Bestil

Smuk farveprøvesamling til dit næste maler- eller designprojekt

Hos Københavns Malerlaug har vi tradition for at udgive smukke farveprøvesamlinger og du har nu muligheden for at bestille vores nyeste udgave. I æsken finder du lækre farver, der kan åbne en ny verden af farveskalaer, farvevalg og kombinationer.

Alle farver er formuleret som Munsell-farvekoder. Farveprøverne er samtidig et effektivt værktøj – som guideline og inspiration til dit næste malerprojekt. Konverteringerne til NCS følger gratis med.

Farveprøver til malere, arkitekter, designere – og alle farveinteresserede

Farveprøverne er særligt relevante for malere, arkitekter og designere, men kan også være til stor gavn for alle andre, der interesserer sig for farver, malerarbejde og interiørdesign.

Den passende størrelse af farveprøver – giver dig mulighed for at se direkte på varierede farvekombinationer, så nye spændende kombinationer kan opdages og matches smukt sammen. Med farveprøverne kan du skabe det visuelle udtryk, du stiler efter – på et afprøvet visuelt grundlag.

Københavns Malerlaugs farveprøver er også ideelle til andre formål, såsom designprojekter, arkitektur og kunst. Med farvekortene kan du netop eksperimentere med farvekombinationer og derved vælge de rigtige farver til forskellige miljøer, formål og udtryk.

Københavns Malerlaug er kendt for vores farveprøvesamling. Så gå ikke glip af muligheden for at arbejde med denne unikke farveprøvesamling.

cross