Tilbage til oversigten
4. oktober 2023

Kulturnatten 2023 i København: Oplev håndværkets historie i Moltkes Palæ

Fredag den 13. oktober inviterer København til Kulturnat, en aften hvor byens kulturelle institutioner åbner dørene for offentligheden. En af de spændende destinationer på denne aften er Moltkes Palæ, beliggende på Dronnings Tværgade 2.

Københavns Malerlaug: 401 Års Historie

Moltkes Palæ vil være vært for en række aktiviteter, hvoraf en af de mest fremtrædende vil være en præsentation af Københavns Malerlaug. Med en historie, der strækker sig over 401 år, har Malerlauget sat farver på København og bidraget til byens æstetiske udvikling. Besøgende vil få mulighed for at dykke ned i denne rige historie og forstå laugets betydning for byens kulturarv.

Interaktive aktiviteter

For dem med et skarpt øje vil der være en sjov udfordring: Find farverne så hurtigt som muligt, og du kan være den heldige vinder af en præmie. Derudover vil gæsterne have en unik mulighed for at prøve kræfter med traditionelle malerteknikker som ådring og marmorering. Disse teknikker, som har været anvendt gennem århundreder, giver en dybere forståelse for malerfagets kunst og finesse.

Mød andre håndværkslaug

Udover Københavns Malerlaug vil Kulturnatten i Moltkes Palæ også byde på repræsentation fra andre håndværkslaug. Gæsterne vil have mulighed for at prøve forskellige håndværksteknikker og lære fra de bedste i branchen.

Praktisk information

Dørene til Moltkes Palæ åbnes kl. 18.00. For at få adgang til Kulturnattens arrangementer, herunder Moltkes Palæ, kræves det, at du har et Kulturpas.

Vi ser frem til en aften fyldt med kultur, historie og håndværk. Det er en oplevelse, du ikke vil gå glip af!

arrow-left