Tilbage til oversigten
19. september 2023

Besøg hos TEC Gladsaxe: Uddeling af svendebreve 15. september 2023

Den 15. september havde vi fornøjelsen af at besøge TEC Gladsaxe, hvor vi deltog i uddelingen af svendebreve til de nyudklækkede malere. Dagen var præget af forventning og glæde, da de unge malere afsluttede deres uddannelse som bygningsmalere.

Vi er særligt stolte over, at to af vores laugsmedlemmers svende bestod deres eksamen med ros. Lena Søberg Johansen fra Kofods Malerfirma og Stig William Nissen fra Malerfirmaet Galsgaard har begge leveret en bemærkelsesværdig præstation. Københavns Malerlaug ønsker at anerkende og fejre deres dedikation og hårdt arbejde.

Styrkelse af brancen

Det er altid en glæde at se vores medlemmer bidrage til at styrke malerbranchen og tilføre nyt talent til vores traditionsrige fag. Vi sender vores varmeste lykønskninger til alle de nye malersvende og er sikre på, at de vil have en strålende karriere foran sig.

Bliv maler hos TEC

For dem, der overvejer en karriere inden for malerfaget, er der gode nyheder. TEC Gladsaxe søger i øjeblikket nye elever til bygningsmaleruddannelsen.

Spotlight: Stig William Nissen

Stig William Nissen er en af de stolte modtagere af et svendebrev fra TEC Gladsaxe, og han bestod med ros. Vi havde muligheden for at tale med Stig om hans karriereskift, hans inspirationskilder, og hans oplevelser med maleruddannelsen. Til daglig arbejder Stig med forskellige malerprojekter hos Malerfirmaet Galsgaard, som er medlem af Københavns Malerlaug. Vi ønsker Stig alt det bedste i hans fremtidige karriere og er sikre på, at hans passion for faget vil bære ham langt.

arrow-left