Dette arrangement er overstået

Tjener du på det? Foredrag om virksomhedsoptimering

0,00 kr.

Tilmeld nu
Start
10. oktober 2019 15:00
Slut
10. oktober 2019 17:30
Adresse
Amaliegade 31, 1256 København K   Vis kort
Telefon
33155505

Er du en lige så god til at tjene penge, som du er til at male?
Brug en eftermiddag på at høre om, hvordan du lærer at tænke mere forretningsorienteret. Det giver dig overskud i mere end en forstand. På bundlinjen. Og rent mentalt!

Det handler ikke om at sætte priserne op – men om at vide, hvad der foregår i din butik, så du ved, hvor du kan sætte ind, hvis det er nødvendigt.
Har du fx helt styr på dit materialeforbrug pr. sag? Får du faktureret alt ekstraarbejde? Ja, får du i det hele taget faktureret i ordentlig tid?
Ved du, hvilke kunder du tjener mindst på – og hvorfor? Får du den rigtige service hos dine leverandører, så du selv bliver en stærk leverandør? Kender du virksomhedens nøgletal – og kan handle på baggrund af dem?

Tag med denne eftermiddag og få inspiration til, hvordan du kan skabe bedre indtjening i det daglige. Det koster dig ikke en krone. Det gør slet ikke ondt.
Du kan højst risikere at blive lidt gladere for at drive virksomhed.

Minubas sags- og ordrestyringssystem hjælper håndværksmestre, der vil drive en professionel og profitabel forretning.
Udover funktioner som time- og materialeregistrering får den moderne håndværksmester hurtigt et ledelsesmæssigt overblik over driften af virksomheden, herunder hvad der kan faktureres, og hvordan arbejdstiden bruges. Alt dette fortæller William Helmbæk fra Minuba om – og mere til.

Vi skal også møde revisor, Frank Barrit, der er formand for BDO’s branchegruppe for håndværkere og specialist på området. Frank Barrit vil udfordre os på, hvordan vi opnår en forbedret driftsindtjening.

Ring på 3315 5505 eller check ind i kalderen og meld dig til. Du kan også sende en mail til: post@kbh.malerlaug.dk

 

 

 

 

Tjener du på det? Foredrag om virksomhedsoptimering

Bliv klogere på virksomhedsoptimering – på bare en eftermiddag

Du skal være logget ind for, at kunne tilmelde dig

Status

Dette arrangement er overstået

1 Har solgt