Dette arrangement er overstået

Jul i Berlin – AFLYST

3.000,00 DKK

Tilmeld nu
Start
28. november 2019
Slut
1. december 2019
Adresse
Ny Ellebjerg Station, Valby   Vis kort
Telefon
33155505

En rigtig juletur skal have noget at gøre med jul! Den bliver der masser af under Rejsefondens juletur, der går til Berlin. Vi skal både besøge julemarkedet ved Gedächtniskirche, Gendarmenmarkt og Alexanderplatz, men her bliver også rig lejlighed til at besøge de juleudsmykkede butikker og købe fine julegaver med hjem. Vi kører i bus, så det er overkommeligt at få dem bragt med hjem.

Som ekstra bonus får vi en sejltur på floden Spree med vidunderlige kig ind til byen fra vandet.

Og indkvarteringen? Den sker på firestjernede Hotel Holiday Inn ved Simensstadt med 300 meter til nærmeste U-bahnstation – og med en prægtig indendørs swimmingpool. Prisen er bare 3.000 kroner pr. person – prisen er den samme for medlemmer og ikke-medlemmer.

Derudover vil der være ekstra tillæg for:
Enkeltværelse på kr. 565,- pr. person
Aftenbuffet Rostock-Gedser, inkl. øl, vin og vand ad libitum samt fast pladsreservation i færgens restaurant kr. 175,- pr. person
Evt. afbestillingsforsikring kr. 210,- pr. person

Da vi som altid skal bruge en del oplysninger om deltagerne, kan du tilmelde dig her via kalenderen og du vil så blive kontaktet – også omkring tilvalg til grundpakken.

Tilmeldingsfrist er den 12. november kl. 09.30

Tilmelding er bindende.

Se hele det smægtende program her!

Jul i Berlin – AFLYST

Tag med Københavns Malerlaugs Rejsefond på et brag af en juletur – julens hovedstad Berlin i dagene 28. november – 1. december! Tilmelding senest den 12. november kl. 09.30!

Du skal være logget ind for, at kunne tilmelde dig
Kategori:

Status

Dette arrangement er overstået

0 Har solgt