Dette arrangement er overstået

FLASHDANCE The Musical – VIP show med afterparty!

850,00 kr.

Tilmeld nu
Start
12. juli 2019 20:00
Slut
12. juli 2019 23:00
Adresse
Ekvipagemestervej 10, København, Danmark   Vis kort
Telefon
33155505

 

 

Kom med til VIP show med afterparty i Operaen på Holmen!

Lauget har købt 20 VIP-billetter til denne forrygende musical, der har det Silas Holst og Sicilia Gadborg i hovedrollerne som henholdsvis Alex Owens og Nick Hurley.

Kom og genoplev den ikoniske kærlighedsfilm FLASHDANCE omsat til en ny stor dansk musicalversion.

Om dagen knokler den 18 årige Alex Owens som svejser på det lokale stålværk i Pittsburgh. Om aftenen danser hun på bar for at tjene penge til at kunne blive professionel danser.
Chefen på stålværket, Nick Hurley, forelsker sig i den viljestærke Alex og en romantisk, men lidt problematisk, kærlighedshistorie begynder.

Historien tager dig med tilbage til 1980’erne med hits som: What A Feeling, Maniac, I Love Rock & Roll m.fl. med et stort liveband, landets dygtigste dansere og Silas Holst, Sicilia Gadborg og Robert Hansen i spidsen for et stort cast.

Filmen fik premiere i 1983 og var et hit over hele verden. Der er derfor lagt op til en vaskeægte 80’er popmusical med permanentet stort hår, benvarmere og store ikoniske 80’er hits!

I din VIP billet er inkluderet gratis garderobe, drinkskupon samt en GOLD-bag, som står placeret på dit sæde – og det er naturligvis fremragende pladser!

Bestil din billet her og betal med det samme eller mail til post@kbh.malerlaug.dk eller telefon 3315 5505 og deltag i denne store aften i 80’ernes tegn

Vær opmærksom på, at arrangementet først er i 2019!

FLASHDANCE The Musical – VIP show med afterparty!

Flashdance VIP arrangement med afterparty i Operaen på Holmen – i 2019!

Du skal være logget ind for, at kunne tilmelde dig

Status

Der er ingen billetter på nuværende tidspunkt.

2 Har solgt