Den Skaldede Frisør – The musical – INCL Afterparty

590,00 DKK

Tilmeld nu
Start
24. september 2021 20:00
Slut
24. september 2021 22:30
Adresse
Falkner Salen, Sylows Plads, 2000 Frederiksberg   Vis kort
Telefon
33155505

Grundet Covid-19 er den bestilte forestilling 20. marts 2020 rykket til ny dato, som er den 24. september 2021.

Susanne Bier og Thomas Helmig har sammen forvandlet filmen Den Skaldede Frisør fra 2012 til en ny stor musicalkomedie. Thomas Helmig skrev titelmelodien til Susanne Biers gennembrudsfilm Den Eneste Ene og de glæder sig begge til at præsentere deres første musical sammen.

Det hele begyndte, da alt var forbi…
Ida er frisør. Hun har mistet alt sit hår efter kemo, og hendes mand Leif er hende utro med en fra arbejdet. Philip er direktør og har mistet sin kone ved en ulykke og er sikker på, at hans liv er forbi.
Benedikte, hans irriterende svigerinde, vil dog meget gerne frelse ham. Så det hele er lidt rodet, nu hvor de alle sammen skal til bryllup i Italien, hvor Philips søn Patrick og Idas datter Astrid skal giftes. Og SÅ begynder det hele for alvor!

Glæd dig til denne romantiske musicalkomedie fyldt med skarp humor, musik, sang, dans – i bund og grund en musicaloplevelse man kan leve længe på!

Karaktererne spilles af et stjernespækket hold bestående af Niels Olsen, Xenia Lach-Nielsen, Maria Lucia, Silas Holst, Bodil Jørgensen og Benjamin Boe. Og musikken er naturligvis kreeret af Thomas Helmig.

Forestillingen er først i 2021, hvorfor arrangementet pt. udbydes uden spisning.

Afterparty betyder, at du har den helt enestående mulighed for at slutte en god aften af med lidt sjov og hygge, inden det går hjemad. Det er forestillingens live band, der spiller op til dans.
Ligeledes vil der før forestillingen være opvarmning af en kendt entertainer, skuespiller eller sanger – og hvem ved, måske der er et par overraskelser i ærmet!

 

Den Skaldede Frisør – The musical – INCL Afterparty

En helt fantastisk musical af Susanne Bier og Thomas Helmig

Du skal være logget ind for, at kunne tilmelde dig

Status

24 stk

4 Har solgt