Stjernespækket deltagerfelt, cykelsportens frække dreng og Laugets medlemmer i trikot

Vi slutter året af med et arrangement i Ballerup Super Arena den 28. december, hvor der vil være et forrygende cykelløb med et stjernespækket deltagerfelt. Arrangementet er gratis og der vil være en gratis fadøl til alle deltagere fra Lauget. For 3 x 2 personer vil der være en særlig overraskelse (findes ved lodtrækning blandt de tilmeldte).

Vi starter 2019 den 11. januar med Laugets traditionelle nytårskur, som denne gang finder sted i egne lokaler i Amaliegade. Arrangementet indledes med oldermandens bud på, hvordan 2019 vil forme sig for os og for verden omkring os – og vi byder naturligvis på et glas champagne, kransekage og en lille snack. Dagens foredragsholder er cykelsportens frække dreng, Jesper Skibby, som fortæller om et langt liv i cyklingens verden – og den fortælling er selvfølgelig fyldt med røverhistorier!
Nytårskuren er gratis at deltage i – dog skal der gives besked om deltagelse, så vi er sikker på, at der er nok champagne og kransekage!

Når vi nærmer os sommeren drager medlemmer af Københavns Malerlaug afsted på en cirka 1000 kilometer lang cykeltur – denne gang til den skønne by Prag.
Der køres cirka 150-200 kilometer om dagen, naturligvis med indlagte pauser i løbet af dagen, så rytterne kan få depoterne fyldt op!
Der er afgang fra Amaliegade søndag den 2. juni og ankomst på Karlsbroen i Prag fredag den 7. juni.
På turen er der servicebil med 2 chauffører, som vil følge rytterne hele vejen til slutdestinationen. Så skulle du (eller din cykel) blive flad undervejs, så er der hjælp af hente – også blandt dine team-kammerater.

Hvis du har lyst til at deltage i en af ovenstående arrangementer, så læs mere om dem ved at følge nedenstående link – her kan du også tilmelde dig
Tilmelding kan også foregå til mailen: post@kbh.malerlaug.dk eller pr. telefon 3315 5505

0