Når du handler på kbh.malerlaug.dk accepterer du samtidig nedenstående betingelser for køb.

Billetters gyldighed

Har du købt din(e) billet(ter) udenom Københavns Malerlaugs salgskanaler, frasiger Københavns Malerlaug sig alt ansvar vedrørende billet(ternes) gyldighed. Derfor anbefaler vi at altid købe igennem Københavns Malerlaug, således er du garanteret den rigtige pris og sikret billet(ternes) gyldighed.

Aftaleindgåelse

Der er indgået en bindende købsaftale imellem Københavns Malerlaug og billetindehaveren (dig), når Københavns Malerlaug har modtaget din betaling og du har modtaget en ordrekvittering på din mail.

Betaling

Når du foretaget et køb på Malerlaug.dk, har du følgende betalingsmuligheder:

  • Faktura
  • Kort
    • Dankort
    • Visa/Dankort
    • MasterCard
    • Visa Electron

Beløbet trækkes efter endt køb og du vil samtidig modtage en ordrekvittering på mail. Se punket “Levering”.

Levering

Som tidligere påpeget, vil du modtage en ordrekvittering på mail, når købet er fuldendt. Billetterne udleveres på dagen af arrangøren.

Har du ikke modtaget en mail fra Københavns Malerlaug indenfor 72 timer, kan du kontakte os på +45 3315 5505 eller på post@kbh.malerlaug.dk

Refundering og aflysning af arrangement

Som udgangspunkt kan købte billetter ikke refunderes. Ligeledes er der ingen fortrydelsesret ved køb hos kbh.malerlaug.dk. Hvilket vil sige, at købet er bindende, når du har godkendt det.

Undtagelser til refundering

Refundering kan dog forekomme, hvis der er oprettet en venteliste til det pågældende arrangement(er). Hvis der ingen venteliste er for det pågældende arrangement, er det ikke muligt at få refunderet sit køb. Kontakt Københavns Malerlaug, hvis du er forhindret i at deltage.

Refundering sker til det betalingskort, der blev anvendt til køb af billetterne.

Aflysning

Hvis der derimod er et tilfælde af aflysning, vil Københavns Malerlaug påtage sig ansvaret og sikre sig, at du får dit billetkøb refunderet. Refunderingen sker til det betalingskort, der blev anvendt til køb af billetterne. Dette sker i samarbejde med arrangørerne og kvitteringen vil blive sendt på din e-mail. Du kan se dine køb under Min Profil.

Reklamation

Enhver form for reklamation i forhold til de arrangementer Københavns Malerlaug udbyder, skal der rettes henvendelse til Københavns Malerlaug.
Er du utilfreds med noget i forbindelse med dit køb, har du mulighed for at henvende dig på mail til post@kbh.malerlaug.dk eller ringe på tlf. nr. 33155505.

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Generelle betingelser og forbehold

Købsaftaler indgået på kbh.malerlaug.dk er omfattet dansk retsregler.

Københavns Malerlaug tager forbehold for fejl i oplysninger om priser og udsolgte arrangementer.

Københavns Malerlaug forbeholder sig retten til, at ændre handel- og salgsbetingelserne uden varsel. Det er således dit ansvar at tjekke op på eventuelle ændringer i disse betingelser.

0