Fortæl din historie – skab en håndværker!

I Haandværkerforeningen tror vi på, at mødet mellem skoleelever og håndværkere er vejen frem, hvis vi skal tiltrække flere elever til vores fag. For det er desværre langt fra alle københavnske skoleelever der har en håndværker i familiens bekendtskabskreds, og så kan det være svært at vide, hvad det egentlig vil sige at være håndværker, hvis man (groft sagt) aldrig har mødt sådan en.

Derfor søger Haandværkerforeningen og Københavns Malerlaug yngre medlemmer, som har lyst til at møde skoleelever i 8.-9. klasse, som står overfor at skulle vælge en ungdomsuddannelse.

Sammen med Københavns Kommune inviterer vi nemlig kommunens 8.-9. klasser til Erhvervsfortællinger.
Det foregår den 27. september 2017 på Højdevangens Skole på Amager om formiddagen fra kl. 8.30 til ca. 11.30.

Du skal tale med eleverne om dit arbejde, hvorfor du har valgt at blive håndværker, og hvordan dine arbejdsmæssige drømme ser ud.

Du bliver parret med en anden håndværker og I møder to forskellige hold á cirka 20 elever. Du skal fortælle kort om dig selv for hele klassen, og herefter taler I med eleverne i mindre grupper. Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaven.

Vi opfordrer til at du tager din lærling eller en yngre svend med – vi ved nemlig af erfaring, at jo yngre håndværkerne er, desto bedre kan de skabe kontakt med skoleeleverne.

Tilmelding:
Hvis du og din evt. lærling/nyudlærte svend har lyst til at være med, så kontakt Jakob i Haandværkerforeningen på mail: jakob@hvfkbh.dk

-dj

0