Eksklusiv tur til Bornholm

 i Uncategorized

De tusindvis af folkemødedeltagere er for længst draget hjem – ja, vi får næsten hele øen for os selv – når Kunstforeningen og Rejsefonden inviterer jer på en eksklusiv ekskursion til Solskinsøen. Tag med i dagene torsdag den 5. – søndag den 8. september!

Vi kører med Bornholmerbussen torsdag eftermiddag og lander på Det Lille hotel og Hotel Posthuzed i Rønne, hvorpå vi indleder et prægtigt program, der omfatter galleribesøg, naturoplevelser og naturligvis Hammershus med det nye udstillingscenter. Alt sammen for kr. 3.650 – tilskuddet er fratrukket.

Bestil hellere i dag end i morgen (tilmelding er bindende) – brug laugets kalender eller kontakt laugskontoret på 3315 5505.

 

PROGRAM
Torsdag den 5. september
Afgang fra Bernstorffsgade, København, med Bornholmerbussen. Ankomst til hotellerne ca. kl. 20.00

Fredag den 6. september
Afgang fra hotellerne kl. 10.00 mod Allinge/Sandvig. Gåtur i byen, besøg på gallerier, frokost på Café Værftet. Herudover skal vi denne dag opleve Opalsøen, Hammershus og Hammerknuden, og vi kører tilbage mod Rønne via Vang. Vi er tilbage ca. 16.30.

Lørdag den 7. september
Afgang fra hotellerne kl. 10.00 med kurs mod Bornholms Kunstmuseum. Vi passerer Helligdomsklipperne og spiser frokost på Gudhjem Røgeri. Endvidere besøger vi Olaf Høst Museum og Østerlars Rundkirke, inden vi drager hjemad via Almindingen.

Søndag den 8. september
Afgang kl. 09.00 mod Sandvig, hvor vi spiser frokost på Bryghuset. Der bliver tid til at nyde byen og de mange butikker (med og uden kunst). Vi er tilbage ved hotellerne kl. 12.30. Afgang fra hotellerne kl. 14.30 mod København med ankomst ca. k. 18.00.

DET PRAKTISKE
Pris pr. person efter fratrukket foreningstilskud kr. 3.650,-. Rejsen gennemføres ved mindst 10 tilmeldinger. Deltager-maksimum er 30 personer. Aftenmåltider ikke inkluderet.

Forbehold for programændringer.

Husk pas eller anden legitimation!

ARRANGØRER
John Hinnum og Kim Almlev, henholdsvis Kunstforening og Rejsefond

0