Brug prislisten og kys din bundlinje!

Alt for mange af os er tilbøjelige til at få arbejdet udført på timeløn frem for at bruge akkordprislisten. Men overvej en gang, hvad din bundlinje er bedst tjent med: At få arbejdet udført på timeløn med den risiko, der er for, at dine svende ikke lever op til den tillid, du viser dem, med faldende produktivitet og højere svenderegninger til følge – men til gengæld at slippe for opslidende diskussioner? Eller bruge akkordprislisten med risiko for uenighed med dine svende – men til gengæld få bang for the buckog sikre din fortjeneste?

Alle de redskaber, du skal bruge, er tilgængelige på Danske Malermestres hjemmeside: Programmet til beregning af din egen prisliste inkl. materialeforbrug, akkordprislisten, et antal udmærkede Excel-ark til brug for for- og efterkalkulation – og selvfølgelig muligheden for at kigge nærmere på kalkulationsprogrammet Entré Malerkalk.

Log ind på Danske Malermestres hjemmeside, www.malermestre.dk, vælg menupunktet ”Digitale værktøjer” øverst oppe. Værs’go at svælge i alle tiders værktøjer til at opnå en bedre bundlinje!

0